05 червня 2019 року у дошкільному навчальному закладі  «Сонечко» незабутнє свято – перший випускний «Прощавай, садок дитячий!».

Випускний у дитячому садочку – це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду – нові горизонти і стільки незвіданого й цікавого!

Розпочалося свято з урочистого входу маленьких випускників. Випускники читали вірші про те, як їм жилося у садочку, виконували  пісні, танцювали таночки.

Вихователі затамувавши подих дивились на своїх вихованців із гордістю і сумом. Кожний випуск – це відрізок життя, кожна дитина– це частини душі. Усі ці роки вони намагалися стати для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набути в їх очах поваги і авторитету.

Теплими словами привітала  своїх вихованців завідувач ДНЗ Бас Оксана Василівна, яка щиро побажала   дітям знайти своє місце в житті, добра,  успіху та нагородила  випускників дипломами про закінчення дитячого закладу.

 Від імені всіх батьків і дітей були сказані слова подяки вихователям і всім працівникам дитячого садка.

    Пройде час, а в  малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю. Ото ж бажаємо випускникам успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою, та оберегом.


Велику роль у дитячому закладі «Сонечко» відводиться патріотичному вихованню, так 15 травня 2018 року  було проведено для дітей, батьків, гостей ток – шоу «Ми маленькі українці». Дітям і батькам було запропоновано різні види робіт: ігри, конкурси, роботу з роздатковим матеріалом, виконання колискових пісень, танці, виразне читання на пам’ять. Діти вчилися працювати в команді, швидко реагувати на умови завдань, допомагати одне одному, підтримувати. Зміст матеріалу сприяв краще зрозуміти символіку України, традиції українців, виховав любов до Батьківщини.




Цього ж дня відбулася зустріч з методистом відділу освіти Сердюк В.Г., яка перевірила сенсорно – пізнавальний розвиток дітей. Зустріч відбулася не вимушеній обстановці. Діти показали хороші результати, чітко відповідаючи на запитання Валентини Григорівни. 

Уже стало традицією на День Перемоги брати участь у лінійці Слави біля пам’ятника загиблих воїнів.

 Дошкільнята старанно готуються до свята. Вони розучують пісні, готують вірші, а цієї весни виконали танок із стрічками жовтого та блакитного кольорів, що символізували прапор України.

 Виконання маленьких танцюристів викликало бурхливі оплески присутніх односельців та гостей.


8 лютого  2018 року відбулося чергове заняття  із співдружності  «батьки -  дитячий садок – школа І ступеня».  Вихователі дитячого садка показали відкрите заняття з розвитку зв’язного мовлення , уміння і навички дошкільнят працювати  на занятті, відповідати на запитання вихователя, будувати речення, невеликі зв’язні висловлювання , читати по складах. За круглим столом батьки мали змогу ознайомитися з програмою дитячого садка з розвитку мовлення і з вимогами школи І ступеня . Учитель початкових класів Баканьова С. В. дала глибокі відповіді на всі запитання батьків щодо підготовки дітей до навчання у першому класі за сучасними підходами до вимог нової школи. 


 За останні роки пожвавилась робота у ланці «батьки -  дитячий садок – школа».  Батьки і працівники школи (Баканьова С. В.; Сайко С.В.; Катрук І.М.) стали частими гостями у дитячому садку. Вони активно долучаються до навчально - виховного  процесу, беруть участь в обговорені розвитку потенціальних можливостей дітей, спостерігають заняття, які проводять вихователі і учитель початкових класів. 



Шановні батьки і гості дошкільного закладу!

Вітаємо вас з початком новорічних свят.
Новорічне свято – це завжди нові надії й сподівання, нові життєві задуми і бажання, новий крок у незвідане майбутнє.
Тож нехай новий 2019 рік буде щедрим на здійснені мрії та підкорені вершини. Хай додасть він усім здоров’я й сил, творчого завзяття і духовної величі! Нехай родинний затишок, добро і благополуччя панують у кожній оселі.
Зустрічаючи Новий рік, побажаємо всім нам миру і злагоди, віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо один – одному найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу.